Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord din municipiul Constanța!

161
Atenție, se oprește apa în zona Tomis Nord din municipiul Constanța! - atentieapa-1614527593.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii RAJA S.A. Constanța vor sista furnizarea apei potabile, în ziua de marți, 2 martie, între orele 8.30 – 18.00, pentru executarea lucrărilor de racordare a unei noi conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, la rețeaua de distribuție existentă de la intersecția strada Ştefăniță Vodă cu aleea Afinei, din municipiul Constanța.

Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe str. Ștefăniță Vodă, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și str. Badea Cârțan, Complexele Comerciale Vivo și Kaufland, precum și Spitalul Euromaterna.

Totodată, în același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută utilizatorilor din zonele: strada Ștefăniță Vodă, porțiunea cuprinsă de strada Badea Cârțan și strada Soveja, precum și unitățile militare din zonă; strada Soveja, segmentul delimitat de strada Ștefăniță Vodă și aleea Zmeurei şi strada Badea Cârțan, strada Tulcei, aleea Fragilor, aleea Murelor, precum și cei arondați punctelor termice nr. 46, 47, 48.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde