Atenție, se oprește apa în zona industrială a localității Mihail Kogălniceanu, Oituz și Culmea!

150
Atenție, se oprește apa în zona industrială a localității Mihail Kogălniceanu, Oituz și Culmea! - atentieaparaja-1564518256.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unor avarii pe conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm din incinta stației de pompare apă Cota 20 Ovidiu, respectiv pe conductele de aducțiune cu diametrul de 355 mm de pe Drumul Național 2A (zona pod CFR și Grup Social Ceres), RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 1 august, între orele 6.00 - 22.00.


În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii din zona industrială, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Baza militară, Societatea Avicola și Grupul Social Ceres din Milhail Kogălnicenu, dar și utilizatorii din localitățile Oituz și Culmea.
"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Iulie 2019
Stire din Social : RAJA: Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.6646 secunde