Atenție, se oprește apa în zona delimitată de străzile Mircea cel Bătrân – Mihai Eminescu din Constanța

2171
Atenție, se oprește apa în zona delimitată de străzile Mircea cel Bătrân – Mihai Eminescu din Constanța - avarierajagara23-1601450674.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile mâine noapte, de la ora 23.00, până la ora 4.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură în punctul termic nr. 17, de pe strada Decebal din municipiul Constanța. 


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – prel. Bucovinei – Eroilor – Mihai Eminescu – Smârdan – Mircea cel Bătrân, cei arondați punctelor termice 17, 18, 40 și 41, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean și Căminul Militar de Garnizoană C2.  


“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1378 secunde