Atenție, se oprește apa în zona Dacia - Tomis 3 din Constanța!

201
Atenție, se oprește apa în zona Dacia - Tomis 3 din Constanța! - atentieapa-1551733006.jpg

Articole de la același autor

Pentru realizarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe aleea Pictor Nicolae Tonitza, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, în intervalul orar 9 - 14. 


Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii aflați în zona Tomis III, perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja, aleea Brândușelor, aleea Cameliei, aleea Pictor Nicolae Tonitza, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, precum și cei arondați punctelor termice nr. 118, 119 și 214 .


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde