Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia!

155
Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Medgidia! - apamedgidia-1533305460.jpg

Articole de la același autor

Pentru înlocuirea unui tronson de șase metri, din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, dar și pentru înlocuirea unei vane pe instalația de furnizare a apei, de pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Medgidia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în zona de alimentare a rezervorului de 5000 de mc din incinta Complexului de înmagazinare - pompare Hidrofor Medgidia, începând de miercuri seara, 8 august, de la ora 23.00, până joi, 9 august, la ora 16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul de case și blocurile VS din zona Vest, din zona Spital: str. Spitalului și perimetrul delimitat de străzile Mărgăritarului și Tineretului, din zona Berărie: perimetrul delimitat de străzile Rahovei și Lupeni, din zona Catanga: tronsonul dintre străzile Panseluțelor și Ovidiu, de pe strada Oprea Haraciu: blocurile OH, D și E și din satul Remus Opreanu.

"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create consumatorilor din zona afectată de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Iulie 2018
Stire din Social : Atenție, se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.4068 secunde