Atenție, se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța!

1440
Atenție, se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța! - raja-1643201691.jpg

Articole de la același autor

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de la nivelul Stației de Pompare Caragea Dermen, de miercuri, 2 februarie, de la ora 22.00, până joi, 3 februarie, la ora 15.00, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de aducțiune de la intersecția bd. Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Tomis Plus, Boreal, Maurer Residence, Magenta, Green Ville, Sigma Residence, cartierele Tomis I și Tomis II, zona Universitate, Piața Chiliei, stadion, Tăbăcărie – Delfinariu, zona comercială Nord (Dedeman, Carrefour, Selgros), Constanța Centru şi cei din Piața Ovidiu – Peninsulă. Se va furniza apă cu presiune redusă în cartierele Faleză Nord, zona Casa de Cultură și pe leea Garofiței.

„Pe lângă complexitatea lucrărilor de reparații, intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7222 secunde