Atenție, se opreşte apa în localitatea Lumina!

128
Atenție, se opreşte apa în localitatea Lumina! - atentieapa-1627304541.jpg
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 28 iulie, între orele 9.00 şi 18.00, în vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a noilor conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe străzile Câmpului și Luceafărului din localitatea Lumina, județul Constanța.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Lumina.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmit reprezentanţii RAJA.

Aceştia amintesc consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. „Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, mai spune directorul general al RAJA S.A., Aurel Presură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2466 secunde