Atenție se oprește apa în Constanța și în mai multe localități din județ

356
Atenție se oprește apa în Constanța  și în mai multe localități din județ - atentieseopresteapa-1402071109.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din municipiul Constanța, dar și din mai multe localități din județ vor fi lipsiți de apă rece miercuri, pe 11 iunie, timp de 24 de ore.

Pentru executarea lucrărilor de racordare a magistralei de alimentare cu apă nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri 11 iunie 2014, în intervalul 00,00 - 24,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din partea de vest a localității Lumina, cu străzile Tulcei, 22 Decembrie, Câmpului, Brotăcei, Sirenei, Sabinelor, Pelican, Lebedei, Crizantemei, Crinului, Brândușelor, George Enescu, Morii; partea de est a localității Năvodari, cu străzile Liniștei, Eternității, Apusului, Macului, Lanului, Recoltei și Prelungirea Recoltei; localitatea Corbu și unitățile militare din zonă; Cartierul Tineretului din localitatea Ovidiu; agenții economici din zona Variantei Ovidiu și b-dul Aurel Vlaicu din Constanța, cu zona de supermarketuri.

Pe perioada executării lucrărilor de racordare la noua conductă, S.C. RAJA S.A. va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonați, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din zonele Peninsulă și Industrială Năvodari; partea de est a localității Lumina; restul orașului Năvodari și zona Industrială Midia.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Reabilitare rețele Năvodari", în valoare de 7,12 milioane lei, din care S.C. RAJA S.A. asigură o cofinanțare de 2,04 milioane lei. În cadrul acestui proiect, magistrala ce pleacă de la stația de pompare Palas către zona Năvodari, a fost înlocuită în zona bulevardului Aurel Vlaicu, pe acest tronson conducta având o vechime de peste 55 ani.

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9275 secunde