Atenție, se oprește apa în Constanța!

185

Articole recomandate



Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă potabilă din subsolul blocului PA6A, de pe str. Ion Rațiu, nr. 1C, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci, joi, 29 noiembrie, din Punctul Termic nr. 30, între orele 8 și 14. 
În acest timp, nu vor avea apă potabilă la robinete consumatorii blocurilor PA2, PA3, PA4, PA5, PA6A și PA6B. 
Tot joi, 29 noiembrie, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci din Punctul Termic nr. 55, între orele 11 și 16, pentru lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, din subsolul blocului L2B, de pe str. B.P. Hașdeu nr. 108A, din municipiul Constanța. Vor fi afectați de lipsa apei reci consumatorii blocurilor L1A, L1B, L2A, L2B și L2 C.  
"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA. (A.P.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2018
Stire din Social : Fără apă rece la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5642 secunde