€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

Atenție, se oprește apa în Constanța!

Ştire online publicată Joi, 12 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Constănțenii care locuiesc în zona Stadion vor fi lipsiți de apă rece astăzi, timp de șase ore.


Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă din subsolul blocurilor I și T17, situate pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 12 iulie, în intervalul orar 8.00 - 14.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii arondați Punctului Termic 52 - blocurile T1-T17 de pe bulevardul Tomis.


RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile și vineri, 13 iulie, în intervalul orar 8.00 - 14.00, pe strada Făgetului din municipiul Constanța, tot pentru lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă din subsolul blocului ST2. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii blocurilor ST1, ST2, ST3, ST7și ST8 arondați Punctului Termic 106 din zona Stadion.


„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții RAJA. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7654 secunde