Atenție, se oprește apa în Constanța!

730
Atenție, se oprește apa în Constanța! - atentieapa-1512746949.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Satul de Vacanță vor fi lipsiți de apă rece la robinete, săptămâna viitoare, timp de cinci ore.


Pentru executarea unor lucrări de deviere și înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, marți, 12 decembrie, în intervalul orar 9.00 - 14.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja, strada Adamclisi, strada Suceava, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dar și abonații alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 122 și 123.


"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2722 secunde