€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Atenție, se oprește apa în cartierul Tomis I!

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis I vor fi lipsiți de apă rece, miercuri, 18 iulie, timp de patru ore. 


Pentru înlocuirea unei vane cu diametrul de 150 mm pe instalația de furnizare a apei de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, dar și pentru efectuarea lucrărilor de reparații la un hidrant de incendiu avariat, aferent Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 18 iulie, între orele 11.00 și 14.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile Spitalul Clinic Județean de Urgență, consumatorii din cartierul Tomis I, cei din zona Complexului „Tomis” din str. Flămânda, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 105, 112 și 113. 


„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9324 secunde