Atenție se oprește apa!

448
Pentru executarea unor lucrări de reparații la conducta de alimentare cu apă de pe strada George Enescu, S.C. RAJA S.A. Constanța întrerupe furnizarea apei potabile astăzi, între orele 8,30 și 16,00. Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile General Manu, Griviței, Avram Iancu, Mihăileanu și Călărași.
De asemenea, în vederea efectuării lucrării de reparații la liniile de alimentare cu energie electrică, ENEL Electrica Dobrogea întrerupe furnizarea energiei la stația de pompare apă potabilă din localitățile Adamclisi și Zorile, între orele 8,00 și 18,00, în datele de 19, 20 și 21 mai 2010. Fără energie electrică, stațiile nu pot funcționa, iar SC RAJA SA Constanța nu poate asigura furnizarea apei potabile în aceste perioade către consumatorii din localitățile respective.
De asemenea, urmare a unor deficiențe tehnice, CET Palas întrerupe furnizarea de agent termic, astăzi, între orele 8,00 și 18,00. În consecință, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) Constanța va întrerupe furnizarea de apă caldă de consum din punctele termice 29, 30, 31, 33, 35 și 38. Vor fi afectați consu-matorii din zona Faleză Nord. Dacă CET Palas va finaliza lucrările în programul transmis, RADET va relua furnizarea de apă caldă de consum la ora anunțată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 17 Mai 2010
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.6797 secunde