Atenţie, se modifică traficul rutier în stațiunea Mamaia!

298
Atenţie, se modifică traficul rutier în stațiunea Mamaia! - atentietraficmamaia-1601318698.jpg

Articole de la același autor

Atenţie, şoferi, de joi, 1 octombrie, se modifică viteza maxim admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, la 60 km pe oră.

De asemenea, traficul rutier din zona Perla, la intersecţia bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, va fi redirijat. Astfel, din direcţia Pescărie spre Năvodari, de va circula înainte pe două benzi de circulaţie, din care banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate, iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu. Din direcţia Năvodari spre Constanţa, se va merge pe toate cele trei benzi, se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda a treia se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie. De asemenea, din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari, se va circula înainte, în staţiune, pe două benzi de circulaţie, cu prioritate.
Şoferii care vor merge din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie - Sat Vacanţă, vor putea intra pe 2 benzi de circulaţie, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

„Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, solicită reprezentanţii Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4562 secunde