Atenție, se lucrează la rețeaua electrică din centrul Constanței! Nu vă lăsați mașinile pe stradă

213
Atenție, se lucrează la rețeaua electrică din centrul Constanței! Nu vă lăsați mașinile pe stradă - enelcurentmuncitoripanouelectric-1511709578.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din centrul municipiului, precum și o parte din cei din stațiunea Mamaia nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 7 și 19, sunt afectați consumatorii de pe străzile Atelierelor și Avram Iancu. Reprezentanții distribuitorului de energie fac apel către toți posesorii de autoturisme parcate pe cele două străzi, să elibereze zona pentru a se putea desfășura activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi, pentru a se evita deteriorarea autovehiculelor. 


De asemenea, tot în Constanța, între orele 8.30 și 16.30, se va interveni pe aleea Heracleea nr. 1-7, blocurile V1, T2, S2, Z2 și Z3, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul numerelor 173 și 175, iar între orele 8 și 16, în stațiunea Mamaia, la hotel Alcor, terasa D’Aqua Dolce, restaurant Estival, complex comercial Livamar, autoservirea Siret, restaurantul Siret, supermarketul și restaurantul New Colibri, blocul Ekon Residence, Vila Kara și bloc George Iorov, întrerupere totală. 


În restul județului, între orele 8.30 și 16.30, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Costinești, în zona cartierului Epavă, pe străzile Mihail Kogălniceanu, Emil Constantinescu și Portul, întrerupere totală. Iar între orele 9 și 18, se oprește curentul în localitatea Lumina, pe străzile Narciselor, Petrolului, Canarului, prelungirea Petrolului și Mare, respectiv, în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Teiului și Lungă, întrerupere parțială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5673 secunde