Video ATENȚIE, SCENE TERIBILE! Femeie atacată de câini în fața blocului - VIDEO

922
5
ATENȚIE, SCENE TERIBILE! Femeie atacată de câini în fața blocului - VIDEO - untitled-1520074313.jpg

Articole recomandate

Atac al câinilor comunitari într-un cartier mărginaș din orașul Bicaz, din Neamț. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

O femeie care se întorcea acasă în jurul orei 5 dimineața a fost atacată de animale, chiar în fața blocului. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum apar doi câini, apoi și al treilea. Femeia se apără cu poșeta și alunecă. Reușește să se ridice în cele din urmă și să intre în scara blocului, iar animalele fug.


Oamenii din Bicaz spun că, destul de des, câinii fară stăpân fac probleme în oraș, scrie digi24.ro






Comentează știrea

Constantean
3 martie 2018
Oras curat ?

Lângă liceul albatros , o haită de câini 10-15 , terorizează cartierul , copii nu au curajul să ducă sacii de gunoi la tomberoane ,țiganii cu peturi îsi fac veacul pe câmp si odată la 3-4 zile o masină vine si le strânge , cică e a cuiva de la primărie , probabil că de aia de tolerează prezența lor in cocioabele de pe câmp , a grajdurilor de pe un teren privat , cică iara a cuiva de la primărie , deci constanța =mizerie , țigani , câini. Plus alte multe lipsuri.

Gigi
3 martie 2018
Pai , cum ?

Cainii nu suporta mirosul de alcool ! Ori , femeia venea , la acea ora , de la o petrecere , sau de la intalnirea cu amantul si amirosind bezmetic a sex total , de asemenea miros neplacut patrupedelor canide ... Daca ar fii avut o cat de mica intelepciune , cunoscand cartierul , putea sa se inarmeze initial cu ceva resturi de mancare , oase s.a., cu care sa pacaleasca vigilenta cainilor si sa se scuze pentru ca i-a trezit asa brutal . Ori , cucoana nu le-a spus nici macar buna dimineata ...

CRISTI
3 martie 2018
VA MINUNATI

nu va mai mirati ......in toata Romania dulaii is mii..............de ex in c-ta la sens giratoriu de la city inspre lapusneanu sa te fereasca D-zeu sa treci pe langa parc ca te sfasie cainii si au o placere seara dupa ce se intuneca si dimineata pana se lumineaza.PRIMARIA ORASULUI DOARME LINISTITA LA ADAPOSTUL CAINILOR

PSD+ALDE
4 martie 2018
Legi pesediste.Dispret pesedist

Toate pana in ziua cand o instanta de judecata va obliga primarul(primarul,nu primaria) sa plateasca despagubiri si spitalizare dupa un asemenea eveniment.Si ziua aia este apropape.Exista deja un caz rezolvat asa in Romania.Cainii din strada sunt cainii primarului.Cainii sunt in strada pentru ca asa vrea primarul sau din neglijenta primarului.Ai auzit Fagadaule ? Stiu o asociatie care strange bani pentru a te vedea in instanta.Vei plati despagubiri si spitalizare din buzunarul tau personal.E vai si amar de orasele fara primar.Dar si mai nenorocite sunt orasele cu primar.

Ismail via emirates
4 martie 2018
Romania puli

Daca pe zi sunt mușcați 100 de oameni din an trega Romaniei la fie care pacientul despăgubirile pot ajunge la 10 mii de euro an belgia daca un cetățean e muscat sau agresat de câinele unui vecin sau pe strada despăgubirile an instanta ajung la 30 de mi de euro primarii sunt raspuzatorii iar bulangii din guvern pe ei ai interesează taxe peste taxe ar trebui o noua grevă an privința maidanezilor omorâții toții sau vânduți an China .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2595 secunde