Atenţie, mămici! Creșele vor funcţiona la capacitate maximă

275
Atenţie, mămici! Creșele vor funcţiona la capacitate maximă - 14-1628258667.jpg
Guvernul României a emis zilele trecute un ordin prin care creșele din toată țara pot funcționa, din nou, la capacitate maximă. În urma insistențelor conducerii Primăriei Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială și a numeroaselor adrese transmise către Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, Guvernul României a emis zilele trecute un ordin prin care creșele din toată țara pot funcționa din nou la capacitate maximă.

O contribuție valoroasă au avut și solicitările multiple venite din partea mămicilor din Constanța, care ajunseseră la capătul răbdării pentru că nu mai aveau soluții. Vocea lor a ajuns la urechile Guvernului, care în cele din urmă a răspuns apelului municipalității constănțene.

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu: „Mă bucur pentru această victorie legislativă obținută de echipa noastră pentru că rezolvă o problemă mai mult decât serioasă nu numai la nivelul Constanței, ci și la nivel național. Pandemia COVID-19 a avut un impact serios asupra tinerelor mame. Imposibilitatea de a apela la un sistem instituționalizat dedicat copilașilor și aici mă refer în special la creșe, a creat probleme serioase în rândul familiilor cu copii mici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2702 secunde