€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Atenție! Lucrări de reabilitare și asfaltare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Ştire online publicată Joi, 11 Iulie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea carosabilului în zona Casa de Cultură. Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

În această perioadă echipele administratorului tramei stradale acționează pe strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre Țepeș Vodă până în bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Azi și mâine noaptea, se va turna covor asfaltic în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor. Pentru ca reabilitarea tramei stradale să se realizeze în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total, joi, 11 iulie și vineri, 12 iulie, între orele 21.00 și 6.00, în perimetrul în care se efectuează lucrări.

În acest sens, locuitorii orașului sunt rugați de Primăria municipiului Constanța să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7471 secunde