€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Atenție, la noapte se oprește apa rece în mai multe zone din Constanța!

Ştire online publicată Miercuri, 15 Mai 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în zonele Palas și Brătianu nu vor avea apă rece la robinete, la noapte și mâine, timp de mai bine de 20 de ore.


Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Pasajului, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci din noaptea de miercuri, 15 mai, de la ora 23, până joi, 16 mai, la ora 20.00. 


Vor fi afectați consumatorii din cartierul Palas și zona Oierie, cei din perimetrul delimitat de străzile Alba Iulia - Verde - Valului - bulevardul I.C. Brătianu - Alba Iulia, cei din zona cuprinsă de străzile Slt. Petre Papadopol - Radu Logofătu - Cezar Bolliac - bulevardul I.C. Brătianu - Slt. Petre Papadopol, cei de pe tronsonul delimitat de străzile I.L. Caragiale -  Dezrobirii - b-dul I.C. Brătianu - Parâng - aleea Topolog - I.L. Caragiale și Punctul Termic nr. 163, precum și cei din zona Industrială, perimetrul cuprins de șos. Industrială și str. Celulozei. 


„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7131 secunde