ATENȚIE LA ACEASTĂ CREMĂ! Avertismentul Agenției Medicamentului

817
ATENȚIE LA ACEASTĂ CREMĂ! Avertismentul Agenției Medicamentului - aurdermcremacumimozasmirnasiprop-1547108903.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) anunță că o cremă notificată ca produs cosmetic, cu ingrediente naturale, conține în realitate substanțe active medicamentoase, cu efectul terapeutic specific. Astfel, agenția avertizează că această cremă nu trebuie achiziționată, până la finalizarea procedurii de retragere de pe piață.

ANMDM informează, cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoză, smirnă și propolis, că aceasta a fost notificată ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, conținând în realitate substanțe active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alertă în acest sens.

Conform sursei citate, produsul nefiind înregistrat ca medicament, ANMDM a întreprins toate demersurile care se impuneau în acest caz, în limita de competență a instituției.

"Având în vedere posibilul impact negativ asupra sănătații persoanelor cărora li se administrează acest produs, ANMDM atenționează pacienții, publicul larg să nu achiziționeze Aur Derm Crema cu mimoză, smirnă și propolis, aflat încă pe piață, până la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmată de distrugerea produsului", arată ANMDM, scrie digi24.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8299 secunde