Atenție, diseară se oprește apa rece! Iată localitățile afectate

184
1
Atenție, diseară se oprește apa rece! Iată localitățile afectate - apapotabila-1510126890.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Mihail Kogălniceanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în noaptea de miercuri spre joi, 8 spre 9 noiembrie, între orele 22.30 și 5.30. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz. 


"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii din Mihail Kogălniceanu și Oituz să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Comentează știrea

Laura
9 noiembrie 2017
Raja

Aveti idee cand va da drumul la apa calda,in zona hidrofor medgidia. au trecut m ai bine de 3saptamani..cum este posibil asa ceva.. de caldura nici nu mai vorbesc..o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5153 secunde