Mai multe ştiri online:

Atenție cum circulați! Se amenajează trotuarele în Coiciu

Ştire online publicată Marţi, 11 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
În această săptămână, conform graficului de lucru al SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile Poporului și Străjerului, strada Poporului între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazul dar și din parcarea Marvimex. Totodată, lucrările de asfaltare a carosabilului continuă cu strada Dragoslavelor între strada Unirii și bulevardul Mamaia, strada Grozești între strada Unirii și bulevardul Mamaia. De asemenea, se frezează în vederea asfaltării a două alei de acces din bulevardul Aurel Vlaicu și încă o alee de acces la Delfinariu. 


În ceea ce privește parcările, continuă amenajarea celei de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, de pe strada Cerbului bl. 40A, din zona Sat Vacanță Pasarelă și de pe strada Unirii, zona bl.U6.


Tot în această săptămână au loc lucrări pentru dezafectarea cablurilor aeriene neetichetate din stațiunea Mamaia și în același timp se efectuează marcaje rutiere în stațiunea Mamaia, pe bulevardul I.C.Brătianu, în Piața Griviței, în Portul Tomis, dar și în stațiile de autobuz și taxi. 


Totodată, au loc și lucrări de reparații la parapetele locului de joacă de pe Aleea Lupeni unde se înlocuiesc indicatoarele rutiere deteriorate și se montează stâlpișori.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7464 secunde