Atenție, constănțeni! Timp de trei zile nu se circulă pe Șoseaua Mangaliei

791
1

Articole de la același autor

Până pe 14 decembrie, evitați zona Abator din Constanța, în timpul zilei, deoarece Șoseaua Mangaliei va fi complet blocată. 


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, traficul rutier va fi închis circulației pe Șoseaua Mangaliei, tronsonul cuprins între strada Aurora și strada dr. Alexandru Simion Marcovici, pentru executarea unor lucrări de tăiere și toaletare a arborilor folosind o macara de mare tonaj.


"Astfel, accesul va fi restricționat astăzi, mâine și poimâine, pe acest sector de drum, pentru toate categoriile de vehicule, între orele 8.00 și 16.00. Participanții la trafic care se deplasează dinspre Km 5 spre Gara CFR pot folosi ca rută ocolitoare strada Caraiman, spre bulevardul Aurel Vlaicu sau bulevardul 1 Mai, iar cei care merg dinspre Gara CFR spre Km 5 vor utiliza strada Marcovici,  pentru a vira spre bulevardul 1 Mai", explică reprezentanții primăriei. 


Comentează știrea

DAn
12 decembrie 2017
De ce?

Nu inteleg de ce nu lucrati noaptea? 1 Mai este imposibil sa preia tot traficul de pe Mangaliei, este prea ingusta strada..Asa se lucreaza in Romania din pacate, fara cap!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6863 secunde