Atenție, constănțeni! Se mută Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall

275
1
Atenție, constănțeni! Se mută Centrul de Informare Cetățeni din City Park Mall - ghiseusilviumatei-1468589219.jpg
Având în vedere faptul că sediul Centrului de Informare Cetățeni (CIC), din cadrul City Park Mall, se va reloca într-un alt spațiu în corpul nou al clădirii, joi și vineri, pe 21 și 22 iulie, activitatea de relații cu publicul se va desfășura la sediul Primăriei Constanța de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27.


De asemenea, în același interval, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Constanța se va muta în noul corp al City Park Mall. Activitatea de lucru cu publicul a serviciului nu va fi afectată, desfășurându-se la ghișee conform programului de lucru afișat.


Începând cu 25 iulie, atât CIC, cât și SPCLEP își vor desfășura activitatea în aripa nouă a City Park Mall, la etajul I, după programul normal de lucru.



Comentează știrea

Cosmin Stoica
15 iulie 2016
Afacere fara riscuri!

Afacere fara riscuri! Acum ai ocazia sa incepi o afacere fara riscuri, fara sa recrutezi oameni in retele, fara sefi, fara program fix, fara obligatii! Trebuie doar sa vrei sa te instruim noi gratuit si pas cu pas, cu maxima atentie, in asa fel incat tu sa stii cum sa castigi bani cat mai repede posibil! Pentru detalii, intră acum pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0932 secunde