Atenție, constănțeni! Purtarea măștii devine obligatorie în municipiul Constanţa, în toate spaţiile publice exterioare

12793
Atenție, constănțeni! Purtarea măștii devine obligatorie în municipiul Constanţa, în toate spaţiile publice exterioare - mascaobligatorie-1604321939.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se va reuni, în cursurile zilei de astăzi, pentru a stabili noi măsuri pentru municipiul Constanţa, acolo unde rata de incidenţă a infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 3,5 la mia de locuitori.

Între timp, au intrat deja în vigoare noi restricţii prevăzute în Hotărârea CJSU din 26 octombrie 2020. Este vorba despre obligativitatea purtării măştii de protecţie atât în spaţiile interioare, cât şi în spaţiile exterioare publice. Practic, nu mai putem ieşi pe stradă, în faţa blocului, în parc, nicăieri, fără să purtăm masca de protecţie.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va analiza ce măsuri se vor lua în cazul unităţilor de învăţământ din municipiul Constanţa. „Până la definitivarea analizei, cursurilor în unităţile de învăţământ din municipiul Constanţa se vor desfăşura, în continuare, după scenariul 2 de funcţionare, cu excepţia celor care se află deja în scenariul 3, ca urmare a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2”, transmit reprezentanţii Prefecturii Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6941 secunde