ATENȚIE CE CUMPĂRAȚI DE PE INTERNET! MAMA A DOUĂ FETIȚE, MOARTĂ DUPĂ CE A CONSUMAT CEAIURI CUMPĂRATE ONLINE

1992
1
ATENȚIE CE CUMPĂRAȚI DE PE INTERNET! MAMA A DOUĂ FETIȚE, MOARTĂ DUPĂ CE A CONSUMAT CEAIURI CUMPĂRATE ONLINE - narcisa25359300-1510748115.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 34 de ani a murit răpusă de o boală necruțătoare. Rudele susțin că fata ar fi avut probleme cu ficatul, după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet.

O tânără din Bumbești-Pițic s-a stins din viață la 34 de ani, după ce a fost răpusă de o boală necruțătoare. În urma Narcisei au rămas două fete care sunt acum distruse de durere. Apropiații acesteia susțin că ar fi avut probleme cu ficatul, după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet și ar fi descoperit boala în urmă cu un an, însă era prea târziu să mai fie salvată de medici.

"Slăbise din cauza bolii. Nu știam să fi ținut cură de slăbire. Ea a fost agent la Team Guard, la șomaj. Una dintre fetițele ei cântă la chitară. Ea venea mereu cu fetele la zilele orașului Bumbești-Jiu", a spus un apropiat al tinerei, pentru Gorj Domino.

Una dintre fiicele Narcisei a împlinit recent 14 ani

Aceasta a postat, duminică, pe internet, mesajul "Te iubesc, inima mea", la scurt timp după decesul mamei sale, primind zeci de mesaje de condoleanțe. "Sincere condoleanțe! În momentele acestea grele, cuvintele sunt de prisos, trebuie să fiți tari și să vă gândiți că Narcisa a vrut ca voi să fiți fericite, orice ați face să știți că ea vă veghează de acolo de sus și vă iubește enorm și e mereu alături de voi, în inima voastră, fiți tari, dragelor", i-a transmis una dintre prietene, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

bibiloiu
16 noiembrie 2017
on line

scrieti numele firrmei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8042 secunde