ATENȚIE CĂLĂTORI! Trenurile circulă cu restricții

126
ATENȚIE CĂLĂTORI! Trenurile circulă cu restricții - tren-1486652606.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră nu sunt linii de cale ferată închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația este adaptată la condițiile meteo nefavorabile, în special pe raza a 3 regionale feroviare: București, Iași și Constanța.

Personalul feroviar activat va acționa, în funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, cu utilaje speciale de intervenție. La acest moment, există restricții de viteză pe ruta Valul lui Traian - Constanța - 80 km/h și

Dragoș Vodă - Fetești - 80km/h.

Trebuie precizat că în întreaga țară se înregistrează întârzieri în circulație, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo nefavorabile de vânt puternic și ninsori abundente. Din această cauză, pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web.

Tocmai de aceea, personalul feroviar verifică în permanență componentele infrastructurii, astfel încât, pentru orice deranjament tehnic produs din cauza condițiilor meteo să se intervină pentru remediere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6816 secunde