Atenție! Biscuiți retrași de pe piață. Sunt periculoși pentru persoanele alergice

1298

Articole de la același autor

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță rechemarea biscuiților Disney Frozen și Cioco Disney, în cutie de metal, comercializați de magazinul Jumbo.


Este vorba despre produsele Biscuiții Dsney Frozen în cutie metal de 150 de grame și Biscuiții Cioco Disney cutie metal de 150 de grame, produși de Jocobsens Bakery LTD. Producătorul nu exclude contaminarea cu alergeni a produsului afectat, din această cauză SC Jumbo E. R. SRL a decis din motive de prevenție să retragă de la comercializare produsul cu datele de identificare menționate mai sus. Astfel, dacă ați achiziționat recent acest tip de biscuiți îi puteți returna în magazin până la sfârșitul lunii mai.
Potrivit reprezentanților SC Jumbo EC. R. SRL, produsele au fost retrase de la comercializare din cauza etichetării incorecte a firmei furnizare din Danemarca, Jacobsens Bakery Ltd. "Situația s-a extins la nivel european pornind de la firma daneză, care fabrică și ambalează astfel de produse. Biscuiții respectivi conțin ingrediente din lapte care nu sunt declarate pe etichetă, fiind un posibil risc pentru persoanele alergice sau care au intoleranță la lapte sau constituienții acestuia. Consumatorii sunt înștiințați, cei care au achiziționat produsele respective și sunt alergici la lapte sau constituienții acestuia, să nu le consume", precizează reprezentanții Jumbo.
Pentru informații suplimentare, consumatorii pot apela numărul de telefon 021/780.45.70.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4557 secunde