€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Atenție, astăzi se oprește apa în cartierul Tomis Nord

Ştire online publicată Vineri, 28 Decembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierul Tomis Nord vor fi lipsiți de apă rece, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru realizarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, începând cu ora 9.30.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Cpt. Dobrilă Eugeniu - Suceava - aleea Lotus - Cișmelei - Dispensarului - Cpt. Dobrilă Eugeniu, cei de pe aleea Hortensiei și aleea Umbrei, precum și cei arondați punctelor termice nr. 138, 139, 140, 145 și 146.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 16. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9325 secunde