Ateneul din Iași ajunge la Cernavodă și Mangalia

211

Articole de la același autor

Turneul national "Unire prin cultură" ajunge, în week-end, la Cernavodă și Mangalia. După cinci zile de turneu, 10 reprezentații susținute deja în Focșani, Galați, Brăila, Constanța și Alexandria, Ateneul din Iași are surprize pregătite și pentru locuitorii din Cernavodă și Mangalia.


Astfel, duminică, 3 martie, echipa Ateneului va oferi două "mărțișoare" speciale pentru iubitorii de teatru, fie ei copii sau adulți. 
Piesa de teatru "Aventuri cu … Dl. Goe" în regia lui Iulian Sandu va fi pusă în scenă începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură "I.D. Chirescu" din Cernavodă și, de la ora 17.00, la Casa de Cultură Mangalia. 


"Realizarea acestui proiect cultural de anvergură nu ar putea fi posibilă fără buna organizare a tuturor actorilor publici de pe plan local, care au rolul de a coordona, în cele mai bune condiții desfășurarea evenimentului, motiv pentru care le suntem recunoscători", a declarat Delia Roșu, reprezentantul Ateneului din Iași. Vizitele în Cernavodă și în Mangalia ale echipei Ateneului din Iași fac parte din Turneul Național "Unire prin Cultură", inițiativă ce se desfășoară în 14 județe, 21 de localități și presupune cel puțin 27 de reprezentații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3124 secunde