Ateliere online gratuite pentru cei care își doresc un animal de companie

144
Ateliere online gratuite pentru cei care își doresc un animal de companie - ateliereonline-1617126755.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii de la „Câini pentru Oameni”, Centrul de educație pentru bunăstarea animalelor din cadrul Animal Society, lansează o serie de ateliere ce vor fi susținute online, pe platforma Zoom, adresate celor care iau în considerare ideea de a aduce în viața lor un animal de companie.

Fiecare atelier din serie va aborda diferite subiecte de interes. Astfel, joi, 1 aprilie, de la ora 18.30, va avea loc atelierul „Adoptăm sau cumpărăm?”, care îi va avea ca invitați pe dr. Anca Tomescu, medic veterinar și reprezentant al Adăpostului Speranța, și Victor Chitic, doctor în psihologie și specialist în interacțiunea om – animal.

Pe 15 aprilie, tot de la ora 18.30, este programat seminarul „Cum să ne alegem câinele cel mai potrivit pentru noi?, unde vor participa Corina Grigore, reprezentant al Adăpostului Help Lăbuș din Galați, și Victor Chitic. Iar, pe 28 aprilie, de la ora 18.30, constănţenii pot participa la seminarul „Care sunt nevoile câinelui și cum să fim stăpâni responsabili?”, susţinut de Cristi Gîu, instructor canin, și Gabriel Ignat, medic veterinar

De asemenea, pe 5 mai, se va discuta „Cu și despre pisici”, cu participarea specialistului în comportament felin Ana Maria Băsceanu şi Iuliei Covor, reprezentant Miau Cafe.

Înscrierile se fac online, la adresa de e-mail [email protected], iar participarea este gratuită. Participanții pot adresa întrebări invitaților sau pot solicita informații sau recomandări, scopul atelierelor fiind acela de a-i sprijini pe cei care se gândesc să aducă în viața lor un animal de companie, să facă alegeri informate și responsabile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3576 secunde