Atelier de creație desfășurat la Cumpăna

223
Atelier de creație desfășurat la Cumpăna - 1116258-1455870346.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul local Cumpăna, în parteneriat cu Fundația World Vision România și Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, inaugurează astăzi, ora 13.00, un atelier de creație, croitorie și țesătorie manuală.

Atelierul de creație de la Cumpăna a fost dotat cu mașini performante de tricotat, mașini de cusut și brodat, războaie de țesut și mobilier adecvat, precum și materie primă pentru realizarea de produse finite specifice, în cadrul Proiectului "Made in rural", ce s-a derulat la Cumpăna în perioada martie 2014 – decembrie 2015, în beneficiul persoanelor din mediul rural. În cadrul acestui proiect s-au desfășurat cursuri gratuite de formare profesională în țesătorie manuală, competențe antreprenoriale și de lucrător în pensiune turistică pentru 84 de persoane din localitate.

Vă invităm la inaugurarea Atelierului de creație, croitorie și țesătorie manuală, situat în incinta Centrului After School, situat în Cumpăna, aleea Taberei nr. 19B și vǎ solicitǎm desemnarea unui reprezentant al instituției dumneavoastră ȋn vederea mediatizării acestui eveniment. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5541 secunde