ATAC DUR AL OANEI ZĂVORANU, LA ADRESA MAMELOR CARE ALĂPTEAZĂ ÎN PUBLIC: "Dacă alăptează ca o vacă în public, atunci să nască în fân!"

24271
19

Articole de la același autor

Alăptarea în public a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă de timp. Unii s-au declarat de acord cu acest lucru, alții nu. 


Printre cei care nu sunt de acord sub nicio forma cu acest lucru se află și Oana Zăvoranu.


Invitată în această seară la un post de televiziune a lansat un adevărat război la adresa Cristinei Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, una dintre promotoarele alăptării în public.

"Dacă alăptează ca o vacă în public, atunci să nască în fân! Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal", a declarat Oana Zăvoranu.


Oana Zăvoranu consideră că alăptatul în public este un act absolut repulsiv și nu este de acord cu mamele care practică acest lucru. "Mi se pare un act grotesc", a mai spus ea.

"Nu îmi va fi niciodată rușine să îmi alaptez copilul în public! Presupusa indecență este doar în mințile primitive ale unora. Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălțător!, a spus Cristina Sișcanu.

"Mai bine dacă Oana Zavoranu spune că nu o să aibă copii. Mi-ar fi milă de acel copil ", a spus Cristina Siscanu.



Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Magda
20 decembrie 2017
Alăptat in public!

Are dreptate Oana Ce vrei tu și ți dorești Șișcanu tine de bun simt Și eu am copil dar nu am făcut așa ceva in public Este rușinos! Putina demnitate nu strica... Nici nu Ma mai mira Nmk in țara asta unde Nu mai exista respect bun simt și Rușine!

Anonim
20 decembrie 2017
Gândește cu silicoanele

Eu zic sa lăsăm bebelusii sa moara de foame ca este mare rușine sa mănânci . Apropo ea de ce umbla în locuri publice cu plasticele pe afară ca doar nu alăptează ca nu are ce sa alăpteze sau este frustrata ca nu are copii.

Cosmin
20 decembrie 2017
Tara de inapoiati

In afara alapteaza fiecare unde vrea. Cand urla copilu ii dai sa pape. Bine ca urla tzoapa asta de doi lei mahalagioaica, care n are copii. Ce sa stie?! Grotesc e chipul ei de vaca crescuta in fan. "Hai sictir schiloada dracu, nici liftu nu pleaca cu tine" vorba lu vadim

Una
20 decembrie 2017
Oana

Dar cand ai pozat in Playboy , acel fapt cum s-a numit ? Decenta ? S-a gasit cine sa vorbesca ! Mai bine tacea din gura. Voi, adultii , cand mancati in public, nu va este rusine? Sau cand ii dati uhui bebelus sa manance din biberon nu este rusine ? Eu am alaptat 1 an si 6 luni , si alaptam ORIUNDE, acoperita cu o esarfa ! Oana, eu propun sa te uiti in trecut la faptule tale si apoi sa vorbesti! Sa i se vada un pic sanul unei mame este indexent dar sa ti se vada p...a este decent ? :)))))))))

gheorghe
20 decembrie 2017
pt cea care alapteaza

Copilul nu ti la facut oana. de ce sa alaptezi in fata lui oana, sau a mea sau a altcuiva? alapteaza doar in fata lu barbatatu ca el ti la facut. eu daca sunt homosexual si ma ia cu calduri ma apuc si eu pe strada de ----- ti-ar conveni tie sa ma asez pe banca langa tine care alaptezi si sa viu si eu cu iubitul meu acolo sa ne vezi si tu ce facem?

Mita Tampon
20 decembrie 2017
o femeie dupa ce naste parca inebuneste. aproape toate dupa aceea pozeaza goale, vrand sa demonstreze - nu stiu cui - cat de bine arata ele

Si noi femeile, ar trebui sa ne schimbam tampoanele cand suntem in perioada ciclului menstrual si pe strada, si in magazine, si in parc, caci este ceva fiziologic, si suntem afectate toate.

Mihai
20 decembrie 2017
Alaptatul in public

Ca I toti dati ca in afara se alapteaza in public - e nu zau - hai sa vad. A - ca exista conditii in marile magazine, mall-uri cu zone pentru "mama si copilul" in care te duci matale in liniste si-ti alaptezi plodul, il schimbi, il linistesti can zbiara ca din gura de sarpe, samd. "Este un gest cât se poate de natural, mai mult decât atât… înălțător!, a spus Cristina Sișcanu." Si eu dupa ce beau 2 beri simt ceva natural . Da` asta nu inseamna ca imi fac treburile in public, iar daca nu-s toalete - caut un boschete, nu la vedere. Si chiar e inaltator sentimental cand termin. Eu consider ca alaptatul in public adduce ceva cu exhibitionismul. Sa te vada lumea toata ca esti cea mai mama....

Mihai
20 decembrie 2017
playboy

Nu are relevanta una cu alta. N-are decat madam Cristana aia sa pozeze alaptand si schimband scutece in ce revista vrea. Nu despre asta e vorba. Problema e a alaptatului in public. Adica la vedere. Daca cineva se dezbraca si pozeaza pentru o revista n-are decat. Eu pot sa decid sa cumpar revista si sa ma uit sau nu. Dar daca Maritza alapteaza pe banca lanca mine in parc, in mall in fata magazinului sau in autobuz e neigienic si dizgratios.

Răspuns la: Oana
Adăugat de : Una, 20 decembrie 2017
Dar cand ai pozat in Playboy , acel fapt cum s-a numit ? Decenta ? S-a gasit cine sa vorbesca ! Mai bine tacea din gura. Voi, adultii , cand mancati...
Cosmin
20 decembrie 2017
Mihai inapoiatu

Bai mihai esti tare prost. Probabil n ai avut parte de afectiune camd erai mic. Ai fost mic si tot mic ai ramas. Cu asemenea oameni ca tine stagneaza tara asta.

Mihai
20 decembrie 2017
pt Cosmin

Probabil ca inca mai faci pipi in public deci nu ti se pare ceva neobisnuit

Răspuns la: Mihai inapoiatu
Adăugat de : Cosmin, 20 decembrie 2017
Bai mihai esti tare prost. Probabil n ai avut parte de afectiune camd erai mic. Ai fost mic si tot mic ai ramas. Cu asemenea oameni ca tine stagneaza...
19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.379 secunde