Astăzi, se oprește apa în centrul Constanței și în zona Stadionului "Portul"

265

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului, dar și o parte din cei din zona stadionului "Portul" sunt lipsiți de apă rece, astăzi, aproape 12 ore. 

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare conducte din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi, între orele 9,00 și 20,00. Sunt afectați consumatorii din zona centrală a orașului, din perimetrul delimitat de străzile Aurel Vlaicu - Al. Lăpușneanu - Suceava - Aleea Lotus - Cișmelei - Dispensarului - Aurel Vlaicu, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 140 și 142, iar punctul termic nr. 45 va avea apă cu presiuni scăzute.

Tot astăzi, pentru executarea unor lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă, se întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul 8,00 - 16,00, fiind afectați consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul 1 Mai - Stadionul Portul - strada Fundătura 1 Mai, precum și abonații alimentați prin PT nr.183.

"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează reprezentanții RAJA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3787 secunde