€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Astăzi încep înscrierile la Loteria Vizelor pentru Statele Unite ale Americii

Ştire online publicată Marţi, 02 Octombrie 2012. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Astăzi încep înscrierile pentru participarea la programul de imigrare Loteria Vizelor pentru anul 2014, prin care se poate obține rezidență permanentă în Statele Unite ale Americii. Înregistrările pentru program trebuie transmise electronic până pe data de 3 noiembrie 2012. 

Solicitanții pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Solicitanții sunt sfătuiți să nu aștepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a se înscrie. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online, precizează comunicatul Ambasadei.

Participarea la program este gratuită. Cerințele de calificare în program presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiția de a fi născut într-o țară care participă la program, cât și criteriul educațional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puțin doi ani într-o meserie care se califică. Pentru determinarea calificării pe baza experienței în muncă se va folosi baza de date a Departamentului Muncii al SUA - www.onetonline.org.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2014, solicitanții sunt rugați să consulte instrucțiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite http://romania.usembassy.gov/ precum și pe pagina de internet a Departamentului de Stat www.travel.state.gov.

Solicitările care se califică vor fi selecționate în mod aleatoriu de un computer. Toți participanții la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secțiunea „Entrant Status Check”, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2013 și până la data de 30 iunie 2014. Aceasta va fi singura modalitate prin care câștigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înștiințați despre selecționarea lor în programul DV-2014.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8374 secunde