Asociațiile de proprietari trebuie să predea consumurile de energie termică

370

Articole de la același autor

Începând de ieri, 8 februarie, până duminică, 10 februarie, reprezentanții asociațiilor de proprietari/locatari sunt invitați la punctele termice stabilite pentru ridicarea proceselor verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii trecute.

Pentru weekend, programul este de la orele 9.00 - 12.00 și 14.00 - 18.00. Pe aceată cale, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari sunt rugați să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte și să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanța, în zilele lucrătoare, între orele 8.00 - 16.30.

Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuinței aferent lunii ianuarie 2019, este marți, 12 februarie, ora 16.30. Reprezentanții Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) precizează că pentru asociațiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii ianuarie 2019 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate in cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5641 secunde