Asociaţiile de proprietari, invitate la RADET

154
Asociaţiile de proprietari, invitate la RADET - asociatiile-1615314434.jpg

Articole de la același autor

Pentru următoarele două zile, pe 10 şi 11 martie, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care nu au transmis până la această dată o adresă de e-mail pentru corespondenţă, sunt invitaţi la punctele termice să ridice procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii februarie 2021. Programul este, în ambele zile, de la ora 8.30 la 10.30 şi de la ora 14.00 la 16.00.

Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderourile respective la una dintre casieriile RADET Constanţa, vineri 12 martie sau în format electronic la adresa [email protected].

În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de încălzire pe care reprezentanţii asociaţiilor de proprietari le înaintează către RADET, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh. Pentru asociaţiile care depun borderourile ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii februarie nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde