Asfaltări în mai multe cartiere din Constanţa

352
Asfaltări în mai multe cartiere din Constanţa - asfaltari-1615293833.jpg

Articole de la același autor

Din această săptămână, se reiau lucrările de asfaltare a carosabilului. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni utilaje pentru turnarea asfaltului în parcarea situată pe strada Badea Cârțan și pe aleile de acces către zona destinată parcării autovehiculelor.
De asemenea, pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111, se reamenajează terenul parcării prin excavare și compactare.
În ceea ce privește reabilitarea traseelor pietonale, echipele administratorului drumului public intervin pe străzile Răchițași, Tabla Buții, Grozești și Onești, porțiunile delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Infrastructura trotuarelor este recondiționată prin montare de borduri noi. Pe strada Dragoslavele se decapează suprafața pietonală deteriorată și se demontează bordurile pentru a fi înlocuite cu unele noi.
Lucrări similare au loc și pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia.
În paralel, se intervine asupra infrastructurii pietonale din zona Poarta 1. Treptele de acces sunt reabilitate prin montarea dalelor de beton.
Zona de acces către Oficiul Poștal Nr. 9 este consolidată prin amplasarea pavelelor moderne.
Spațiul urban este reconfigurat la intersecția străzii Poporului cu strada Secerișului prin desființarea alveolei care separă sensurile de mers.
La intersecția bulevardului Tomis cu strada Poporului, se reamenajează parcarea în spic prin modificarea infrastructurii trotuarelor.
Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier, continuă montarea indicatoarelor de informare în mai multe zone din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5386 secunde