ȘASE TONE DE CARNE, CONFISCATE LA CONSTANȚA / Ce spun inspectorii DSV

1785
ȘASE TONE DE CARNE, CONFISCATE LA CONSTANȚA / Ce spun inspectorii DSV - fotofondcontroldsv1438096773-1485784234.jpg

Articole de la același autor

Acțiunile de supraveghere și control desfășurate de inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța în ultimele zile s-au materializat prin verificări la 92 obiective.


Au fost vizate două restaurante, două baruri, 22 super/hipermarket – uri, 17 laboratoare cofetărie/patiserie, 10 depozite alimentare, 11 magazine alimentare, un centru de colectare lapte, p carmangerie, un mijloc transport animale vii, două unități de fabricare pâine și specialități de panificație, opt unități de comercializare produse congelate, o unitate de fabricare produse zaharoase, o unitate de prelucrare și conservare cartofi, nouă depozite semințe consum, un depozit de destinație, o unitate de prelucrare ceai, o unitate de fabricare gemuri și o unitate deambalare.


"Au fost confiscate și retrase de la vânzare, aproape șase tone de carne și produse din carne, 1.420 kg de produse lactate, 893 kg de pește și produse din pește și câteva sute de cofraje de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 79.685 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare", explică directorul executiv al DSV Constanța, dr. Diana Cristescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6833 secunde