Mai multe ştiri online:

Armin van Buuren mixează la Neversea 2018!

Ştire online publicată Vineri, 11 Mai 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Armin van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw, alături de The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso, Scooter și Steve Angello sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena principală Neversea 2018. 


Răsăritul de la malul Mării Negre, la festivalul Neversea, va fi acompaniat în acest an de cel mai așteptat artist de fanii din România, Armin van Buuren. Artistul vine pentru prima dată la Neversea, dar a fost prezent la fiecare ediție a festivalului Untold. 


Armin van Buuren și-a dorit să cunoască și să guste și din atmosfera celui mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, astfel că, în perioada 5 - 8 iulie, fanii îl pot vedea și auzi live pe scena principală a festivalului Neversea. 


Steve Aoki, Galantis și Tujamo sunt alți trei artiști aflați în topul preferințelor fanilor festivalului Neversea. Steve Aoki le promite fanilor un show incredibil, dar și torturi delicioase pentru cei aflați în fața scenei principale a festivalului. Galantis sunt doi DJ suedezi care vin pentru prima dată la festivalul Neversea. Au fost prezenți la cea de-a doua ediție a festivalului Untold, unde, în fața a peste 70.000 de oameni, au făcut un show incredibil. 


Tujamo a fost prezent anul trecut la prima ediție a festivalului Neversea și și-a dorit foarte mult o reîntâlnire cu fanii de la malul Mării Negre. 


Artistul britanic Jonas Blue vine pentru prima dată pe o plajă din România, la festivalul Neversea. Melodia „Mama”, care are o jumătate de miliard de vizualizări, dar și „Perfect Strangers”, care deține cinci discuri de platină, vor răsuna live în această vară de pe scena principală a festivalului. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9051 secunde