Arenă de fotbal cu 18.000 de locuri la Complexul Sportiv Constanţa

430

Articole de la același autor

O prima întâlnire de lucru care vizează o investiție majoră a municipalității în orașul Constanța, s-a desfășurat joi, 26 august, în Sala Ovală a Palatului Administrativ.

Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, împreună cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, conducerea Clubului Farul Constanța, reprezentată de Gheorghe Hagi și Gică Popescu, au adus propuneri de îmbunătățire a proiectului Complexului Sportiv Constanța. Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerințelor UEFA, dar și arene de tenis și anexe, piste de atletism și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonament. De asemenea, proiectul mai prevede construirea de amenajări exterioare și o promenadă de tip agora.

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură. Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde