Aproximativ 40.000 de turiști au petrecut Paștele pe litoralul românesc

186
Aproximativ 40.000 de turiști au petrecut Paștele pe litoralul românesc - paste-1556523657.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 40.000 de turiști au petrecut Paștele pe litoralul românesc, cele mai căutate stațiuni fiind Mamaia și Vama Veche. Hotelierii se așteaptă ca numărul acestora să se păstreze și de 1 Mai și chiar să crească ușor, mai ales dacă vremea va fi frumoasă.


Mii de persoane au fost prezente în noaptea de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța, acolo unde Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a adus Lumina Sfântă de pe mare. 


Hotelierii spun că cele mai multe rezervări au fost de vineri până luni, dar sunt și turiști care își vor petrece toată minivacanță la malul mării. De asemenea, ei așteaptă alți turiști și în intervalul 29 aprilie – 2 mai. Unii hotelieri cred că numărul turiștilor care vor veni pe litoral pentru 1 Mai va fi mai mare, mai ales dacă vremea va fi frumoasă și că mulți dintre ei se vor hotârî în ultima clipă dacă vor sosi sau nu.


Distracția va continua și pentru cei care vin pe litoral în această săptămână. Astfel, cluburile din Mamaia rămân deschise și au pregătit surprize pentru cei care le trec pragul. Artiști cunoscuți vor susține aici concerte și vor fi organizate mai multe petreceri. Și la Vama Veche, deja tradiționala destinație de pe litoral pentru tineri, de 1 Mai, se anunță zile pline.


Perioada de Paști a fost lipsită de incidente majore pe litoral. În această minivacanță aproximativ 250 de polițiști asigură zilnic ordinea și liniștea publică pe litoral, dar și în municipiul Constanța. Astfel, echipaje de patrulare ale poliției rutiere cât și cele de siguranță publică, de investigații criminale, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale monitorizează zonele cu flux important de turiști, iar agenții de circulație se vor afla pe principalele artere pentru a preveni accidentele rutiere, dar și ambuteiajele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8961 secunde