Aproape 8.000 de constănțeni au beneficiat de sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului

147
1

Articole de la același autor

Anul trecut, 7.902 persoane din județul Constanța au beneficiat de sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, cu ajutorul clericilor, credincioșilor și al instituțiilor partenere din diferite programe sociale.

Potrivit datelor Departamentului Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului, cele 11 servicii sociale din cuprinsul Eparhiei au ajutat 2.215 persoane, în proiecte de asistență directă a persoanelor aflate într-o situație de risc, după cum urmează: copii cu rezultate deosebite la învățătură - 91; copii cu părinți plecați la muncă în străinătate - 20; tabere sociale - 124; persoane vulnerabile - 1.396; persoane cu adicții - 12; beneficiari cantine - 341 copii, 186 bătrâni; copii din centrele de plasament partenere - 45.

În același timp, Arhiepiscopia Tomisului, prin parohiile și mănăstirile ei, a sprijinit persoane defavorizate, în cadrul unor proiecte sau acțiuni cu caracter filantropic. Tot anul trecut au fost realizate cinci colecte și campanii, fiind susținute șase cazuri cu fonduri pentru operații sau depășirea unor situații extreme, la care se adaugă colecta realizată pentru susținerea plajei terapeutice din Constanța, proiect unic în Europa.

Precizăm că, în această misiune, Arhiepiscopia Tomisului a fost sprijinită de către diverși parteneri, în mod direct, prin produse sau indirect, sub formă de sponsorizări de la societăți comerciale, cutiile milei și donații de la credincioși, care insistă asupra anonimatului. 

Comentează știrea

europeanu
25 ianuarie 2018
Hotii si justitia la parnaie !

nu mai faceti reclama satanei spagoveanu. E croit numai pe furaciuni !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1239 secunde