APM. Se reunește Grupul de Elaborare a Planului Local de Acțiune pentru Mediu

151

Articole de la același autor

Grupul de Elaborare a Planului Local de Acțiune pentru Mediu (PLAM) pentru județul Constanța se va reuni marți, 22 ianuarie 2013, la ora 11,00, la sediul Agenției Județene pentru Protecția Mediului Constanța.


Astfel, vor fi demarate acțiunile din primul Grup de Lucru ce vizează revizuirea și actualizarea PLAM. Această revizuire reprezintă un proces complex și urmărește implementarea unor acțiuni și proiecte concrete având drept scop final îmbunătățirea progresivă a calității factorilor de mediu în România, în concordanță cu obiectivele dezvoltării durabile și măsurile prioritare impuse prin legislația de mediu.


Revizuirea PNAPM se realizează la un interval de trei ani, pe baza Raportului final privind stadiul de implementare al proiectelor din PNAPM și a modificărilor apărute, la nivel național, în starea mediului, situația socio-economică și legislația pentru protecția mediului.


Din cadrul Grupului de Elaborare a PLAM fac parte reprezentanți ai Agenției Județene pentru Protecția Mediului Constanța, dar și ai autorităților locale și ai instituțiilor implicate în protejarea mediului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4725 secunde