Aplicație mobilă pentru serviciile de la Poșta Română

235
Aplicație mobilă pentru serviciile de la Poșta Română - aplicatiemobilaposta1-1589477726.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română a lansat o aplicație mobilă pentru platformele Android care oferă acces rapid și direct la serviciile online ale operatorului național de servicii poștale. Descărcarea aplicației este gratuită și se poate efectua direct din magazinul virtual Google.

Cu ajutorul aplicației "Poșta Română", clienții pot verifica cu ușurință statusul trimiterilor poștale înregistrate cu Track&Trace, își pot calcula singuri tarifele pentru fiecare serviciu în parte, pot căuta un oficiu poștal după mai multe criterii (din localitate, din apropiere, după denumire, oficii PostCollect etc.), pot afla orice cod poștal și au posibilitatea de a-și crea un cont de utilizator unde pot completa formulare electronice și pot urmări istoricul pentru toate serviciile cu plată utilizate.

De asemenea, aplicația oferă vizitatorilor care vor avea cont înregistrat și posibilitatea de a accesa servicii cu plată, cum ar fi realizarea de abonamente de presă sau E-mandat, serviciul prin care clienții pot face transfer de bani online. Alte servicii cu plată, disponibile în aplicație, sunt MyPostalcard (creare și expediere de cărți poștale personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil), MyMark (creare și expediere de etichete tip timbru, personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil) și MyLetter (creare și expediere de plicuri personalizate cu imagini încărcate de pe telefonul mobil).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Mai 2020
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.731 secunde