Apel la solidaritate. „Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor…”

235
Apel la solidaritate. „Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor…” - apelpopaaaa2-1602178677.jpg

Articole de la același autor

Militarii din Constanţa fac un apel către toţi cei care îi pot întinde o mână de ajutor unui coleg de-al lor, care face eforturi financiare uriaşe, pentru a-şi salva soţia bolnavă de cancer.

„Dragi camarazi, caporalul Popa Nicolae din Brigada 9 Mecanizată Constanța (membru al Ligii Militarilor Profesionişti) are soția bolnavă de cancer. După analize amănunțite a fost descoperită o tumoră malignă canceroasă care se numește sarcom sinovial. Are un picior amputat. După operație, timp de un an a urmat un tratament cu chimioterapie. Pentru regenerare va mai urma o intervenție pentru chirurgie plastică foarte costisitoare la Clinica «Sf. Constantin» din Brașov. Camaradul nostru a ajuns la capătul puterilor... credite în bănci, CAR-uri... are nevoie de 20.000 de lei pentru următoarea operație”, au transmis reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti, solicitând implicarea tuturor celor care pot să ajute.

„Noi, LMP-iștii am demonstrat de atâtea ori că suntem uniți ajutându-ne camarazii la greu. O putem face si acum! Cei care doresc să doneze pentru salvarea soției camaradului nostru o pot face la Banca Transilvania în contul Popa Nicolae: RO04BTRL01401201J97285XX pentru lei. Vă mulțumim!”, au anunţat reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5445 secunde