Apel la populație să evite deplasările pentru a se putea interveni la curățarea drumurilor!

585

Articole de la același autor

Autoritățile locale din Mangalia sfătuiesc locuitorii orașului să nu părăsească locuințele decât dacă este imperios necesar, iar posesorii de autoturisme să evite folosirea acestora, întrucât circulația este îngreunată din cauza zăpezii viscolite.


"Utilajele de deszăpezire acționează continuu, dar viscolul îngreunează intervenția lor. De aceea, sfătuiesc populația să rămână în case pe cât posibil, mai ales că școlile vor rămâne închise cel mai probabil până la sfârșitul săptămânii, cu excepția Creșei care rămâne deschisă", a declarat primarul Radu Cristian.


Edilul din Mangalia coordonează personal activitatea Comandamentului de iarnă pe durata codului portocaliu, până când vremea va reveni la normal pentru această perioadă. Astfel, începând de miercuri dimineață, ora 3.30, și până seara la ora 18, utilajele de deszăpezire lucrează la degajarea carosabilului și a drumurilor din Mangalia și stațiuni. Pe parcursul întregii zile, se intervine pentru degajarea străzilor din toate cartierele, cu nouă utilaje cu lamă, dintre care trei sărărițe cu lamă, șase buldoexcavatoare, o freză și un telelift.


Îndepărtarea zăpezii de pe trotuare se face cu un tractoraș, două ATV-uri, un bobcat și un minibuldoexcavator, dar și cu echipe de muncitori dotați cu lopeți și material antiderapant. Totodată, primarul Mangaliei, Rdu Cristian, face apel la agenții economici care dețin magazine să își curețe zăpada din fața acestora, iar administratorii Asociațiilor de proprietari să degajeze căile de acces la intrarea în blocuri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde