Apel disperat către constănțeni! Nu ezitați, orice mic ajutor înseamnă viață pentru Daria

203
Apel disperat către constănțeni! Nu ezitați, orice mic ajutor înseamnă viață  pentru Daria - daria-1508862197.jpg

Articole de la același autor

 Cu toții avem momente de răscruce în viață, când avem nevoie de ajutorul celor din jur pentru a merge mai departe. În această situație este și o fetiță din Constanța, Daria, care are doar șase ani, dar deja știe ce înseamnă suferința. Fetița este foarte bolnavă, iar mama ei este disperată, deoarece aceasta trebuie să fie operată cât mai repede, însă intervenția chirurgicală necesită costuri financiare pe care mama nu și le permite.

De parcă viața nu era destul de grea pentru Daria și mama sa, din cauză că fetița s-a născut cu o malformație, acum, din păcate, medicii constănțeni, în urma unor investigații, au constatat că Daria are o tumoare pe creier. De aceea, se face un apel către toți constănțenii și nu numai, către toți cei care o pot ajuta pe Daria să meargă în Germania să se opereze. Ca orice copil de pe această lume, Daria are nevoie de o șansă să-și trăiască copilăria.

Daria și mama ei locuiesc singure într-o cameră cu condiții precare, o garsonieră cu pereții plini de mucegai. Tatăl fetei nu s-a implicat în creșterea ei, iar mama a trebuit să se descurce singură, de-a lungul timpului. Biata femeie muncește și în același timp are grijă și de copilul bolnav, însă banii pe care îi câștigă nu îi ajung nici pentru traiul de zi cu zi, în niciun caz pentru tratamentul fetiței.

Situația este destul de urgentă, deoarece, în astfel de cazuri, fiecare minut contează, fiecare zi poate face diferența între viață și moarte.

Cei care doresc să ajute acest suflețel pot dona bani în contul bancar RO20BRD140SV64485991400, pe numele Marcu Nicoleta Claudia. Pe mama Dariei o puteți contacta la numărul de telefon 0726.903.312. Cele două se descurcă foarte greu, așa că orice ajutor este binevenit. Nu ezitați, orice mic ajutor înseamnă viață pentru Daria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0164 secunde