Apel către constănţeni pentru a face dezinsecţie în subsolul blocurilor

399
Apel către constănţeni pentru a face dezinsecţie în subsolul blocurilor - apellaconstanteni-1620238072.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța au demarat acțiunile de dezinsecție. De la începutul acestei săptămâni, echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor.

„Substanţa utilizată este Deltatim Plus, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii, folosită atât pentru reducerea populaţiei de ţânţari, cât şi pentru combaterea gândacilor, furnicilor, căpuşelor, puricilor şi păianjenilor”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

„Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat. În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietățile pe care le dețin, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității”, mai spun reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4203 secunde