APARIȚIE MISTERIOASĂ, de Crăciun, deasupra României dar și în alte zone din lume. SPECIALIȘTII EXPLICĂ FENOMENUL

1119

Articole recomandate

Apariție misterioasă, de Crăciun, deasupra României dar și în multe alte zone din întreaga lume. O lumină puternică de formă sferică a putut fi zărită, pe cer, preț de câteva minute. 


Misterul este cu atât mai puternic cu cât mingea de lumină a dispărut la fel de brusc precum apăruse și a lăsat în urmă o formă conică, asemenea unei perdele de ceață. Oameni din Ilfov, Bihor și Focșani au povestit pe rețelele sociale ce au văzut și au postat și filmulețe și fotografii. Specialiștii încearcă acum să își dea seama cu ce au de-a face.

Unele dintre imagini au fost filmate deasupra localității Săcuieni din județul Bihor, de Alexandru. Se întorcea de la serviciu când corpul luminos a apărut pe cer. În imagini, sfera pare să se deplaseze ușor.




Radu George Codruț: "Obiectul misterios din Rusia. Aseară, fratele meu se deplasa de la București spre Iași, iar în dreptul orașului Focșani a surprins și el acel obiect. A spus la fel că nu au existat sunete sau explozii, dar este sigur că a căzut undeva la 10 minute de unde erau ei. În atașament găsiți două poze. Din păcate nu a putut să se deplaseze în zona aceea sau să filmeze.

Aștept cu nerăbdare răspunsul autorităților să vedem ce a fost defapt.

Noi am bănuit că ar fi resturi de la rachetă Spacex sau poate resturi din stația spațială chineză. Pentru că în a două poză se văd niște puncte roșii cum ar fi metal topit de la intrarea în atmosfera. Poate poate o să aflăm :) "


Mai mulți oameni au semnalat prin aplicația "Fii reporter" de pe www.stirileprotv.ro că au văzut pe cer un obiect "misterios" în seara zilei de Crăciun, adică pe 25 decembrie.


Alexandru Mironov, realizator Digipedia: Sunt imagini aproape clasice într-un domeniu care se numește ufologie, un fel de știintă a OZN-isticii. Poate că știință este mult spus. Este vorba de fenomene care se întamplă adesea. Se întâmplă adesea și pe teritoriul Romaniei.

S-ar putea ca o explicație să vină de la ingineri care să spună: e o treaptă a unei rachete, e vorba de un proiectil de mari dimensiuni militar, cu care s-a făcut un exercițiu.

În urmă cu câțiva ani, la Celiabinsk, în nordul Rusiei, un asemenea obiect ceresc a explodat. S-a dovedit că era vorba de un meteorit care venea spre pământ. S-a frecat cu aerul. A explodat și s-a comportant ca o bombă. A spart toate geamurile din orașul Celiabisnk. Este vorba deci de fenomene de care nu mai trebuie să ne speriem. Poate o să știm odată și odată mai mult despre ele. Este clar însă că din ce în ce mai des ele sunt observate.

Atunci când raportările vin din mai multe părți despre un același fenomen întâmplat la un același moment, atunci este într-adevăr un fenomen care trebuie investigat.

Adrian Șonka, specialist la Observator Astronomic: S-a dovedit că este o rachetă lansată de agenția spațială chineză, cu cațiva sateliți artificiali.

Lumina misterioasă a fost vizibilă și din țări precum Rusia, Austria, Polonia sau Grecia, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Decembrie 2017
Stire din Social : S-A CUTREMURAT PĂMÂNTUL!
Miercuri, 27 Decembrie 2017
Stire din Social : Atenție, se oprește curentul electric!
Marţi, 26 Decembrie 2017
Stire din Social : Noi facilități pentru șomeri
Pagina a fost generata in 1.2042 secunde